De Regenboog

De Regenboog is een warm, kleurrijk, supergezellig gezinshuis voor kinderen, gevestigd in 'De Slangenburg' in Doornenburg. Johan en Annerieke zijn hier de gezinsouders. Samen met hun kinderen en pleegkinderen genieten zij enorm van de plek waar ze wonen.

Samen genieten

De Regenboog is een echt 'Full-House' waar de nadruk ligt op samen genieten. Een van onze 'lijfspreuken' is: Droom over gisteren, verheug je op morgen, maar geniet vandaag. En dat doen we, met volle teugen! 
Als groot gezin zijn we het liefst samen bezig; buiten spelen, de kippen en konijnen verzorgen, in de tuin werken, of binnen met de LEGO de mooiste dingen bouwen, prachtige strijkkralenfiguren maken of een gezelschapsspel doen. Ook bereiden we met elkaar de heerlijkste maaltijden.

Respect voor elkaar

We gaan op een gezellige betrokken manier respectvol met elkaar om en leren dagelijks een heleboel van elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gewenst, geaccepteerd en geborgen voelt.

Veiligheid en ontwikkeling

Johan en Annerieke zijn er altijd. Dit zorgt voor rust, stabiliteit en veiligheid. Als een kind zich veilig voelt, durft het uitdagingen aan en kan het zich ontplooien tot een gelukkige en zelfverzekerde persoonlijkheid. Samen zoeken we naar manieren om jou zoveel mogelijk (spelenderwijs) te stimuleren jezelf optimaal te ontwikkelen.

De Regenboog
Johan en Annerieke Laurman
Duisterestraat 30
6686 CV Doornenburg